Julegranen ble tent på Siljustøl

I år som i fjor ble det arrangert førjulsfest på Siljustøl; lørdag 8.desember. Arrangementet ble første gang arrangert i fjor etter initiativ fra Råstølen Velforening, og i godt samarbeid med Siljustøl Museum og Siljustøls venner. Barna fikk Lucia-lys ved ankomst, noe som sammen med fakler langs ankomstveien skapte en magisk stemning.

(http://www NULL.rastolenvel NULL.no/wp-content/uploads/2012/12/siljustoel-fakler-ankomst NULL.jpeg)

Vel fremme på området fikk store og små utdelt pepperkaker, gløgg og klementiner – en stor takk til Kiwi Sørås som stod for dette! (http://www NULL.rastolenvel NULL.no/wp-content/uploads/2012/12/siljustoel-kiwi+kalliope+mennesker1 NULL.jpg)

Etter en velkomsttale fra Ingrid Røynesdal, direktør ved Edvard Grieg Museum på Troldhaugen, holdt jentekoret Kalliope en flott minikonsert. Deretter fulgte tenningen av Bergens største julegran, som i tillegg hadde fått dobbelt så mange lys som i fjor.

(http://www NULL.rastolenvel NULL.no/wp-content/uploads/2012/12/siljustoel-granen-tent NULL.jpg)

Styreleder i Råstølen Velforening, Odd Arne Larsen, avsluttet arrangementet ved å lede alle fremmøtte inn på den stemningsfulle lysvandringen gjennom Siljustølskogen. Og heldigvis for de mange små som var med, fikk man også et glimt av nissen – denne gangen også hjulpet av mange flotte nissebarn som sang julesanger.

(http://www NULL.rastolenvel NULL.no/wp-content/uploads/2012/12/siljustoel-nissefarognissebarn NULL.jpeg)

En stor takk til alle som har bidratt i planlegging og gjennomføring av arrangementet. Takk også til alle fremmøtte som bidro til å gjøre arrangementet til en stor suksess.

Vi satser på ny julegrantenning på Siljustøl om et år, og tar gjerne i mot tilbakemeldinger på arrangementet på epost styre@rastolenvel.no (styre null@null rastolenvel NULL.no)

Styret i Råstølen Velforening benytter anledningen til å ønske alle våre medlemmer en riktig god julog et godt nytt år.

PS! Les også om arrangementet i flott artikkel i BA (http://www NULL.ba NULL.no/hvaskjeribergen/article6385448 NULL.ece).

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=https%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1144&title=Julegranen+ble+tent+p%C3%A5+Siljust%C3%B8l&summary=I+%C3%A5r+som+i+fjor+ble+det+arrangert+f%C3%B8rjulsfest+p%C3%A5+Siljust%C3%B8l%3B+l%C3%B8rdag+8 NULL.desember NULL.+Arrangementet+ble+f%C3%B8rste+gang+arrangert+i+fjor+etter+initiativ+fra+R%C3%A5st%C3%B8len+Velforening%2C+og+i+godt+samarbeid+med+Siljust%C3%B8l+Museum+og+Siljust%C3%B8ls+venner NULL.+Barna+fikk+Lucia-lys+ved+ankomst%2C+noe+som+sammen+med+fakler+langs+ankomstveien+)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=https%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1144)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=https%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1144&text=Julegranen+ble+tent+p%C3%A5+Siljust%C3%B8l+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *