Fokus på riktig kosthold og aktivitet i Råstølen

Onsdag 17. oktober arrangerte interessegruppen ”Ung i Råstølen” ny temakveld. Temaet denne gang var “Riktig kosthold og aktivitet for barn og voksne”.

I overkant av 20 fremmøtte var vitne til at Stig Færø Olsen fra Fit Factory (utdannet ved Norges Idrettshøyskole) holdt et spennende foredrag som var både engasjerende og lærerikt.

Foredraget inneholdt blant annet overskriftene kosthold og måltidsplanlegging. Hva vi spiser og hva vi serverer barna våre er et aktuelt tema for alle.

Mange av tilhørerne på foredraget var aktive og hadde gode spørsmål og kommentarer som ga grunnlag for gode diskusjoner.

“Det jeg sitter igjen med etter kvelden er økt kunnskap om rett type mat” sier en av de fremmøtte, Hilde Skjellvik Larsen (bildet). ”Videre lærte jeg mye om hva jeg egentlig skal se etter når jeg leser næringsfakta på ulike produkter”. Stig pratet også om sammenhengen mellom næring og aktivitet. ”Dette er jo i og for seg kunnskap mange allerede har, men han la det fram på en systematisk måte som gav ny kunnskap” tilføyer Hilde. Hilde avslutter med å si: ”Jeg vil oppfordre flere til å komme på disse temakveldene. Det er høy kvalitet på innleggene og temaene er alltid aktuelle! Det er i tillegg alltid kjekt å møte hyggelige naboer.”

Neste temakveld
Interessegruppen ”Ung i Råstølen” har en målsetning om å arrangere én temakveld i halvåret. Tidligere temaer har vært: ”Ungdom og rus” (Oktober 2011), “Barn og unges bruk av sosiale medier og nettbaserte spill” (Mars 2012). Neste temakveld vil etter alt å dømme bli arrangert i mars/april neste år. Tema da er enda ikke satt. Tips oss gjerne dersom du har et aktuelt tema du vil høre/lære mer om. Dette kan du gjøre ved å sende en mail til styre@rastolenvel.no (styre null@null rastolenvel NULL.no) evt. å gå inn på vår hjemmeside og legg igjen en kommentar.

Til dere som var til stede på temakvelden: Skriv gjerne en kommentar (under) og kom med din tilbakemelding på foredraget.

Vi gleder oss til neste temakveld og håper på god oppslutning. 🙂

Råstølen velforening
Interessegruppen ”Ung i Råstølen”  J

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1106&title=Fokus+p%C3%A5+riktig+kosthold+og+aktivitet+i+R%C3%A5st%C3%B8len&summary=Onsdag+17 NULL.+oktober+arrangerte+interessegruppen+%E2%80%9DUng+i+R%C3%A5st%C3%B8len%E2%80%9D+ny+temakveld NULL.+Temaet+denne+gang+var+%22Riktig+kosthold+og+aktivitet+for+barn+og+voksne%22 NULL.%0D%0A%0D%0AI+overkant+av+20+fremm%C3%B8tte+var+vitne+til+at+Stig+F%C3%A6r%C3%B8+Olsen+fra+Fit+Factory+%28utdannet+ved+Norges+Idrettsh%C3%B8yskole%29+holdt+et+spennende+foredrag+som+var+b%C3%A5de+)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1106)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1106&text=Fokus+p%C3%A5+riktig+kosthold+og+aktivitet+i+R%C3%A5st%C3%B8len+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *