Vil du gjøre en innsats for våre barn og unge som vokser opp i Råstølen?

Råstølen Velforening er basert på frivillig innsats fra engasjerte beboere på Råstølen. Vi har mange spennende prosjekter på gang og søker med dette etter folk som kan avse litt tid til å gjøre nabolaget sitt bedre.

Vi ønsker ikke at en innsats for Råstølen Velforening skal være noe altoppslukende, men heller en hyggelig aktivitet sammen med trivelige naboer og likesinnede. Så uansett om du har mye eller lite tid å avse, er vi interessert i høre fra deg!

Råstølen Velforening skal deles inn i arbeidsgrupper på de mest aktuelle områdene. De arbeidsgruppene vi ser for oss per i dag inkluderer:

Utvikling av aktivitetsområder

Fritidstilbudet for ungdom på Råstølen er bortimot fraværende og man ønsker å bygge ut de få fellesarealene som er i området vårt. Hovedfokuset vil i første rekke være å få på plass en kunstgressbane/ballbinge i nærområdet.

  • Deler av finansieringen er på plass – vi har allerede fått inn 50.000 NOK
  • Har inne flere søknader om økonomisk støtte
  • Må finne ut hvor den skal ligge

Les mer…

Friluft

Vi har fantastiske omgivelser i Råstølen som vi ønsker å utnytte ved å tilby våre barn og unge et fritidstilbud med aktiviteter (speider inspirert). Trenger kreative og sporty hjelpere som kan bidra med organisering og gjennomføring.

Les mer…

Ung i Råstølen

Vi ønsker å drive forebyggende arbeid ved å tilby foreldre informasjon om ulike temaer som angår ungdom (rus, faresignaler, miljøstatus i området etc.). Dette tror vi vil ha en viktig effekt ved at vi som foreldre kan stå bedre rustet, i form av økt kunnskap og innsikt i ungdomsmiljøet i og rundt Råstølen, til å møte de utfordringene som vi kan stå overfor de kommende år.

Les mer…

Web

Arbeidsgruppen for Velforeningens nettsatsing er allerede etablert, og www.rastolenvel.no er i drift. Vi ser likevel for oss at siden skal bli utvidet med mye ny funksjonalitet, f.eks. diskusjonsforum, samtidig som artikler må postes med jevne mellomrom. Vi ønsker at siden skal være levende! Kanskje blir vi også å finne på Facebook etter hvert? Kan du noe om vedlikehold av nettsider, eller er du god til å skrive / blogge, har vi bruk for deg i denne gruppen!

Les mer…

Råstølen Idrettslag

Velforeningen jobber med å få startet et idrettslag i bydelen. Dette vil i praksis bli fristilt fra Velforeningen. Har du f.eks. en fotball- eller basketballtrener i magen, eller kan bidra på annen måte – ta kontakt!

Annet

Har du forslag til andre mulige arbeidsgrupper hører vi også gjerne fra deg. Er du interessert i å bidra med noe er det bare å sende oss en mail

PS! Den utvilsomt viktigste saken om dagen – skole og flerbrukshall på Tunesflaten – vil bli avgjort i nærmeste fremtid i bystyret. Ettersom styret har fulgt opp denne saken til nå, anser vi det som mest fornuftig at saken blir fullført av styret direkte og ikke som en egen arbeidsgruppe.

Tips gjerne venner og naboer om arbeidsgruppene. Del gjerne artikkelen på Facebook, Twitter osv. ved å klikke på linkene under. Da håper vi å høre fra deg 🙂

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F520&title=Vil+du+gj%C3%B8re+en+innsats+for+v%C3%A5re+barn+og+unge+som+vokser+opp+i+R%C3%A5st%C3%B8len%3F&summary=R%C3%A5st%C3%B8len+Velforening+er+basert+p%C3%A5+frivillig+innsats+fra+engasjerte+beboere+p%C3%A5+R%C3%A5st%C3%B8len NULL.+Vi+har+mange+spennende+prosjekter+p%C3%A5+gang+og+s%C3%B8ker+med+dette+etter+folk+som+kan+avse+litt+tid+til+%C3%A5+gj%C3%B8re+nabolaget+sitt+bedre NULL.%0D%0A%0D%0AVi+%C3%B8nsker+ikke+at+en+innsats+for+R%C3%A5st%C3%B8len+Velforening+skal+v%C3%A6re+noe+altoppslukende%2C+men)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F520)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F520&text=Vil+du+gj%C3%B8re+en+innsats+for+v%C3%A5re+barn+og+unge+som+vokser+opp+i+R%C3%A5st%C3%B8len%3F+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Info fra styret. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *