Temakveld: “Ingen kjære mor å være voksen”

Interessegruppen ”Ung i Råstølen” har den glede av å invitere våre medlemmer til gratis temakveld. Foredragsholder er John Øyvind Livden.

livden2John Øyvind Livden : Coach og lederutvikler

Han har mer enn 30 års erfaring fra speiderbevegelsen, hvor han de siste 27 årene har vært i ledelsen av Arna MSK speidergruppe som driver et stort arbeid blant barn og ungdom i lokalmiljøet i Arna. De siste 5 årene har John Øyvind vært styreleder i stiftelsen Arnatveit Barne- og Ungdomssenter.
Som coach og veileder har han jobbet med mennesker i svært mange bransjer både nasjonalt og internasjonalt. De siste to årene har han vært ekspedisjonsleder og coach for unge jenter på dannelsesreise i TV2’s «Ingen kjære Mor».
John Øyvind har faglig bakgrunn som yrkesoffiser i Sjøforsvaret gjennom 18 år, deretter har han tatt etterutdanning i pedagogisk veiledning og pedagogikk ved Norsk Lærerakademi. Han arbeidet med lederutvikling og øvelser på Sjøkrigsskolen i seks år. Han har også hatt kortere engasjement på barnevernsinstitusjon og i ungdomsfengsel.

Innhold
Med utgangspunkt i fjorårets sesong av «Ingen kjære mor», deler John Øyvind tanker, erfaringer og ideer om det å være voksen (foreldre) – i familien og i lokalmiljøet.
Det blir også tid til samtale, diskusjon og spørsmål.

John Øyvind brenner for å løfte mennesker og organisasjoner til nye høyder.

John Øyvind brenner for å løfte mennesker og organisasjoner til nye høyder.

Målgruppe
Foreldre til barn og unge i alle aldre.
Tid: Onsdag 23. oktober kl. 2000-2200
Sted: Kvernslåtten barnehage
Pris: 0,-
Påmelding
Send en mail til styre@rastolenvel.no (styre null@null rastolenvel NULL.no) merket med “Temakveld” der du skriver navn og mobilnr. på dem som ønsker å delta.

Merk: Vi har begrenset antall plasser slik at vi følger førstemann-til-mølla prinsippet.

Mvh
Interessegruppen ”Ung i Råstølen”
Råstølen velforening

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1291&title=Temakveld%3A+%E2%80%9CIngen+kj%C3%A6re+mor+%C3%A5+v%C3%A6re+voksen%E2%80%9D&summary=Interessegruppen+%E2%80%9DUng+i+R%C3%A5st%C3%B8len%E2%80%9D+har+den+glede+av+%C3%A5+invitere+v%C3%A5re+medlemmer+til+gratis+temakveld NULL.+Foredragsholder+er+John+%C3%98yvind+Livden NULL.%0D%0A%0D%0A%0D%0AJohn+%C3%98yvind+Livden+%3A+Coach+og+lederutvikler%0D%0A%0D%0AHan+har+mer+enn+30+%C3%A5rs+erfaring+fra+speiderbevegelsen%2C+hvor+han+de+siste+27+%C3%A5rene+har+v%C3%A6rt+i+ledelsen+av+Arna+MSK+spe)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1291)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1291&text=Temakveld%3A+%E2%80%9CIngen+kj%C3%A6re+mor+%C3%A5+v%C3%A6re+voksen%E2%80%9D+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.