Stemningsfull førjulsfest på Siljustøl

Tradisjonen tro ble også i år julegranen tent på Siljustøl under en trivelig og stemningsfull førjulsfest. Arrangementet ble første gang arrangert i 2011 etter initiativ fra Råstølen Velforening, og i godt samarbeid med Siljustøl Museum og Siljustøls Venner. Som vanlig ble det delt ut Lucia-lys til barna ved ankomst, og veien inn til Siljustøl var lyst opp med fakler. Værgudene var også virkelig på vår side og hadde sørget for et nydelig hvitt snødekke, som gjorde førjulsstemningen perfekt.

DSC_5216

DSC_5242

DSC_5284

Kiwi Sørås delte ut pepperkaker, klementiner og gløgg til alle fremmøtte. En stor takk for det!

DSC_5280

Sigurd Sandmo, ny direktør av året ved Edvard Grieg Museum Troldhaugen, ønsket velkommen. Deretter fikk vi flott julemusikk fra Jordbærhagen Barnegospel med dirigent Anine Mildestveit. Denne gangen hadde vi fått installert et godt sanganlegg, komplett med lydmann, slik at alle kunne høre musikken godt. Tenningen av Bergens største julegran fulgte deretter til stor glede for de mange fremmøtte.

DSC_5304 DSC_5218

Etter noen avsluttende ord fra Odd Arne Larsen, styreleder i Råstølen Velforening, ble de fremmøtte ledet inn i Siljustølskogen på en stemningsfull lysvandring. Nissen og hans syngende hjelpere fikk vi også et glimt av på veien.

DSC_5342

DSC_5344

DSC_5447

DSC_5468

Hjertelig takk til alle som har bidratt til planlegging og gjennomføring av arrangementet. Takk også til alle fremmøtte. Vi håper dere hygget dere og satser på å kunne ønske dere velkommen tilbake til neste år!

Vi tar gjerne i mot tilbakemeldinger på årets arrangement på epost styre@rastolenvel.no (styre null@null rastolenvel NULL.no).

Styret i Råstølen Velforening ønsker alle våre medlemmer en riktig god jul og et godt nyttår!

PS! En stor takk til den svenske klatreren som på sparket stilte opp lørdag morgen og reparerte juletrelysene, som var blitt slått ut av høststormen like før. Han reddet virkelig festen for de 1200 fremmøtte! Les hele saken i Fanaposten (http://www NULL.fanaposten NULL.no/incoming/Svensk-klatrer-reddet-festen-for-1200-102860 NULL.html).

PPS! Takk til Øyvind Fosse fra Siljustøls Venner for lån av flotte bilder.

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1322&title=Stemningsfull+f%C3%B8rjulsfest+p%C3%A5+Siljust%C3%B8l&summary=Tradisjonen+tro+ble+ogs%C3%A5+i+%C3%A5r+julegranen+tent+p%C3%A5+Siljust%C3%B8l+under+en+trivelig+og+stemningsfull+f%C3%B8rjulsfest NULL.+Arrangementet+ble+f%C3%B8rste+gang+arrangert+i+2011+etter+initiativ+fra+R%C3%A5st%C3%B8len+Velforening%2C+og+i+godt+samarbeid+med+Siljust%C3%B8l+Museum+og+Siljust%C3%B8ls+Venner NULL.+Som+vanlig+ble+det+delt+ut+Lucia-lys+til+barna+ved+)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1322)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1322&text=Stemningsfull+f%C3%B8rjulsfest+p%C3%A5+Siljust%C3%B8l+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.