Marco Elsafadi ga rekordoppmøte

Interessegruppen “Ung i Råstølen” arrangerte torsdag 8. mai sin 6. temakveld i rekken. Aldri før har fremmøte være bedre. I alt 63 (av i alt 68  påmeldte) møtte opp til foredrag om et emne som tydeligvis mange interesserer seg for. Tema denne gang var mobbing og at foredragsholder var Marco Elsafadi gjorde ikke interessen mindre.

marco2

Til tross for at foredraget gikk 15 min over tiden var det ikke én av de fremmøtte som gikk før det var slutt.

En av de fremmøtte var Gert Ove Mikkelsen (bildet).gertove

Her var hans umiddelbare kommentar på spørsmål om hva han syntes om foredraget: “Foredraget til Marco var svært engasjerende og lærerikt. Han viste en evne til å formidle budskapet på en lettfattelig måte, samtidig som poengene han kom med kan brukes til gode og viktige refleksjoner  i lang tid etter foredraget.” Videre sier Gert Ove: “Selv om foredraget i utgangspunktet hadde mobbing og barn som hovedtema, sitter jeg igjen med en følelse av at det Marco ga oss kan brukes i flere av de rollene vi som voksne innehar;  som forelder, venn, nabo. arbeidsgiver eller arbeidstaker – for å nevne noen”. “Alt i alt et utrolig motiverende og inspirerende foredrag i regi av Råstølen Velforening”, avslutter Gert Ove.

Neste temakveld til høsten – innspill til nytt tema
Allerede nå planlegger vi neste temakveld til høsten, men vi er avhengig av innspill fra dere om tema for denne kvelden. Oppfordrer derfor alle til å komme med innspill til tema og gjerne ønsket foredragsholder også. (Vi kan ikke love at vi klarer å innfri alle ønskene, men vi skal gjøre vårt ytterste for å imøtekomme dem best mulig). Innspill sendes til styre@rastolenvel.no (styre null@null rastolenvel NULL.no).

Interessegrupper
Har du et ønske om å dra i gang noe for nærmiljøet så er det bare å ta kontakt med styre@rastolenvel.no (styre null@null rastolenvel NULL.no) så skal vi hjelpe dere i gang. Eksempler på interessegrupper kan være speidergruppe, tur/joggegruppe, turneringsgruppe etc.). Vi har også en Web/Facebook gruppe som er oppe å går så ønsker du å bidra der er det også bare å ta kontakt med oss.

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1363&title=Marco+Elsafadi+ga+rekordoppm%C3%B8te&summary=Interessegruppen+%22Ung+i+R%C3%A5st%C3%B8len%22+arrangerte+torsdag+8 NULL.+mai+sin+6 NULL.+temakveld+i+rekken NULL.+Aldri+f%C3%B8r+har+fremm%C3%B8te+v%C3%A6re+bedre NULL.+I+alt+63+%28av+i+alt+68+%C2%A0p%C3%A5meldte%29+m%C3%B8tte+opp+til+foredrag+om+et+emne+som+tydeligvis+mange+interesserer+seg+for NULL.+Tema+denne+gang+var+mobbing+og+at+foredragsholder+var+Marco+Elsafadi+gjorde+ikke)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1363)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1363&text=Marco+Elsafadi+ga+rekordoppm%C3%B8te+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.