Volleyballhall og sykehjem – informasjonsmøte om planarbeidet

Hei alle.

I forbindelse med oppstarten av reguleringsplanprosessen for bygging av sykehjem og volleyballhall på gnr. 120, bnr 452 vil Bergen Kommune og Asplan Viak AS holde et informasjonsmøte på onsdag 13 august kl 1800 i Kvernslåtten barnehage for beboere på Råstølen.

Reguleringsplanprosessen er helt i oppstartsfasen, og det er ikke før ved offentlig ettersyn (som blir over nyttår) at det blir utarbeidet et konkret planforslag som vi naboer skal uttale oss om. Det er nå en fase der det arbeides med utarbeiding av konseptskisser, og noe av dette vil bli presentert på informasjonsmøtet.

Vi beboere kan stille spørsmål rundt det som presenteres på møtet, og vi kan allerede på dette møtet få komme med våre innspill til Bergen Kommune og Asplan Viak.

Når informasjonsmøtet er ferdig vil styret i Råstølen Velforening være igjen for å ta en videre dialog med medlemmer som ønsker at vi skal vektlegge spesielle momenter i prosessen videre.

Ta gjerne kontakt med styret (styre null@null rastolenvel)dersom dere har noen flere spørsmål i sakens anledning.

Mvh
Råstølen Velforening

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1378&title=Volleyballhall+og+sykehjem+%E2%80%93+informasjonsm%C3%B8te+om+planarbeidet&summary=Hei+alle NULL.%0D%0A%0D%0AI+forbindelse+med+oppstarten+av+reguleringsplanprosessen+for+bygging+av+sykehjem+og+volleyballhall+p%C3%A5+gnr NULL.+120%2C+bnr+452+vil+Bergen+Kommune+og+Asplan+Viak+AS+holde+et+informasjonsm%C3%B8te+p%C3%A5+onsdag+13+august+kl+1800+i+Kvernsl%C3%A5tten+barnehage+for+beboere+p%C3%A5+R%C3%A5st%C3%B8len NULL.%0D%0A%0D%0AReguleringsplanprosessen+er+helt+i+o)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1378)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1378&text=Volleyballhall+og+sykehjem+%E2%80%93+informasjonsm%C3%B8te+om+planarbeidet+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.