– Vi brenner for Råstølen

Engasjerte representanter for velforeningene bretter opp armene for å skape trivsel og godt bomiljø i Råstølen-området. – Alle er hjertelig velkommen til å engasjere seg i noen av arbeidsgruppene eller bli med på aktivitetene som startes, sa nyvalgt styreleder, Odd Arne Larsen på Råstølen Velforenings første årsmøtet som ble avholdt i Rå barnehage 7. oktober.

Fra venstre: Stefan Vedeler (Steinsvikkroken Vel), Bjørn Årdal (Seljehagen Velforening), Lene- Beathe Dømbe (Siljutun Velforening), Hege Grundt (Siljutun Velforening), Gunn-Elin H. Bysheim (Sameiet Vindharpen Terasse), Vibeke M. Biseth (Slåtten Råstølen Sameie), styremedlem Leni Batalden (Storehaugen sameie), Heinrich Stuhr (Vindharpevegen Veglag), varamann og ansvarlig for hjemmesiden Harald Kaada (Vindharpevegen 36-44), styremedlem Trond Svanes (Siljutun Velforening), varamann Arne Konglevoll (Siljutun Velforening), styremedlem Malvin Eikås (Vindharpen 16-30) og styremedlem Alexander Gundersen (Seljehagen Velforening). Bak fra venstre: Styreleder Odd Arne Larsen (Sameiet Alaska) og Daniel Røksund (Steinsvikkroken Vel).

– Det blir mange muligheter fremover til å bidra sammen med andre for et godt og trygt bomiljø, lovet Odd Arne som understreker at det ikke vil bli for mye arbeid på de som blir med. Naturligvis er den første saken som brenner, skjebnen til skolen på Tunesflaten. Det endelige forslaget fra byråden, skal avgjøres i bystyret i midten av desember. Da får vi vite om vi får skole i nærmiljøet eller ikke.

Videre vil velforeningen jobbe på mange plan fremover og her er det bare å engasjere seg:
Kunstgressbane, kulturhus, ballbinge, speideren, idrett, mulighetene er mange. Har du egne forslag, er du hjertelig velkommen til å bringe dem frem.

– Vi vil at hjemmesiden vår skal bli en levende side, som alle kan bruke aktivt og få informasjon, samt kommunisere egne ønsker og forslag, sier Odd Arne.

Det var 7. oktober at Råstølen velforening holdt sitt første årsmøte. Allerede har 12 velforeninger (som utgjør i underkant av 400 boenheter) i området meldt seg inn og flere har sagt de er på vei. Styret har godt håp om at de på sikt kan få med mellom 500 og 600 boenheter gjennom velforeningene som blir medlem.

 • facebook Anbefal på Facebook
 • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F368&title=%E2%80%93+Vi+brenner+for+R%C3%A5st%C3%B8len&summary=Engasjerte+representanter+for+velforeningene+bretter+opp+armene+for+%C3%A5+skape+trivsel+og+godt+bomilj%C3%B8+i+R%C3%A5st%C3%B8len-omr%C3%A5det NULL.+%E2%80%93+Alle+er+hjertelig+velkommen+til+%C3%A5+engasjere+seg+i+noen+av+arbeidsgruppene+eller+bli+med+p%C3%A5+aktivitetene+som+startes%2C+sa+nyvalgt+styreleder%2C+Odd+Arne+Larsen+p%C3%A5+R%C3%A5st%C3%B8len+Velforenings+f%C3%B8rs)
 • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F368)
 • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F368&text=%E2%80%93+Vi+brenner+for+R%C3%A5st%C3%B8len+-+)
 • print Skriv ut innlegg
 • bookmark Legg til side i favoritter
 • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Info fra styret og merket med , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til – Vi brenner for Råstølen

 1. Emilie Gundersen sier:

  Nydelig Pappa:) hilsen Emilie Gundersen
  Veldig bra jobbet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *