Behandlingen av Tunesflaten utsettes til 2011

Komité for oppvekst er blitt enige om en felles innstilling om å skrinlegge planene om ytterligere utvidelse av Skeie skole. Søråshøgda skole vil bli bygget ut, og nye Tunesflaten skole skal utredes med tanke på å kunne avlaste og etter hvert fase ut Rå ungdomsskole. Tunesflaten skole og flerbrukshall blir en egen sak som skal utredes og ferdigbehandles i bystyret innen utgangen av 2011.

Styret i Råstølen Velforening er svært fornøyd med at skolen på Tunesflaten med flerbrukshall nå kan se ut til å være på full fart inn igjen i kommunens planer. Styret føler seg sikre på at så lenge Skeie skole ikke blir utvidet, så vil behovet for bygging av Tunesflaten skole tvinge seg frem.

“Vi har bestemt oss for å se på skole på Tunesflaten som et alternativ. Vi vil i den anledning gjøre en vurdering av hva som skal skje med Rå ungdomsskole”, sier leder i oppvekstkomiteen, Tor Woldseth (Frp) til Fanaposten i tirsdagens utgave denne uken.

Kart - her kommer ballbinge og volleyballhall

I tillegg til de gode nyhetene om skolen, har Råstølen Velforening fått bekreftet at det skal bygges volleyballhall og ballbinge på den opprinnelige skoletomten i Råstølen (se kart) (ikke ved Rå skole som Fanaposten skrev tirsdag 7 desember – en rettelse av dette er planlagt å komme i Fanaposten fredag 10. desember).

Les hele artikkelen i Fanaposten her.

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F593&title=Behandlingen+av+Tunesflaten+utsettes+til+2011&summary=Komit%C3%A9+for+oppvekst+er+blitt+enige+om+en+felles+innstilling+om+%C3%A5+skrinlegge+planene+om+ytterligere+utvidelse+av+Skeie+skole NULL.+S%C3%B8r%C3%A5sh%C3%B8gda+skole+vil+bli+bygget+ut%2C+og+nye+Tunesflaten+skole+skal+utredes+med+tanke+p%C3%A5+%C3%A5+kunne+avlaste+og+etter+hvert+fase+ut+R%C3%A5+ungdomsskole NULL.+Tunesflaten+skole+og+flerbrukshall+blir+en+e)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F593)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F593&text=Behandlingen+av+Tunesflaten+utsettes+til+2011+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *