Vant frem med tidlig bygging av volleyballhall

På vegne av styret i Råstølen velforening er det en stor glede å kunne meddele at et samlet bystyre mandag kveld (26.03.2012), gikk i mot komité for oppvekst sin innstilling om etablering av volleyballhall på Tunesflaten, og vedtok etablering av volleyballhall på RÅSTØLEN.

Ved å flytte etableringen av hallen fra Tunesflaten til Råstølen har byggeprosessen blitt fremskjøvet med ca. 4 år og i praksis vil det si at en hall nå vil kunne stå ferdig ila neste år.

Bystyret gikk inn for å bygge ut Skeie skole med 50 nye plasser og Søråshøgda med 150 nye plasser.

Hele bystyret gikk også inn for å regulere deler av Tunesflaten til skole.

Dette er en gledens dag og vi vil derfor benytte anledningen til å rette en stor takk til alle som har bidratt i denne saken. Sammen har vi virkelig gjort en forskjell!!! En spesiell takk rettes også til sivilarkitekt Haakon Rasmussen for særdeles viktig hjelp i prosessen med Kommunen.

Volleyballhallen er et etterlengtet ledd i å sikre barn og unges oppvekstvilkår i området Råstølen.

Bildet under gir en indikasjon på hvilken tomt hallen skal bygges på. Nøyaktig plassering og utnyttelsesgrad på tomten er ikke bestemt ennå. Råstølen velforening kommer tilbake med mer informasjon etter hvert som prosessen med reguleringen skrider frem.

Følgende artikler ble skrevet i BA (http://www NULL.ba NULL.no/nyheter/article5987697 NULL.ece) og BT (http://www NULL.bt NULL.no/nyheter/lokalt/Ingen-skole-pa-Tunesflaten-2677458 NULL.html).

Nå skal ord bli til handling og vi ser alle frem til en snarlig byggestart.

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F959&title=Vant+frem+med+tidlig+bygging+av+volleyballhall&summary=P%C3%A5+vegne+av+styret+i+R%C3%A5st%C3%B8len+velforening+er+det+en+stor+glede+%C3%A5+kunne+meddele+at+et+samlet+bystyre+mandag+kveld+%2826 NULL.03 NULL.2012%29%2C+gikk+i+mot+komit%C3%A9+for+oppvekst+sin+innstilling+om+etablering+av+volleyballhall+p%C3%A5+Tunesflaten%2C+og+vedtok+etablering+av+volleyballhall+p%C3%A5+R%C3%85ST%C3%98LEN NULL.%0A%0AVed+%C3%A5+flytte+etableringen+av+hallen)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F959)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F959&text=Vant+frem+med+tidlig+bygging+av+volleyballhall+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *