Julegranen ble tent på Siljustøl

I år som i fjor ble det arrangert førjulsfest på Siljustøl; lørdag 8.desember. Arrangementet ble første gang arrangert i fjor etter initiativ fra Råstølen Velforening, og i godt samarbeid med Siljustøl Museum og Siljustøls venner. Barna fikk Lucia-lys ved ankomst, noe som sammen med fakler langs ankomstveien skapte en magisk stemning.

Vel fremme på området fikk store og små utdelt pepperkaker, gløgg og klementiner – en stor takk til Kiwi Sørås som stod for dette!

Etter en velkomsttale fra Ingrid Røynesdal, direktør ved Edvard Grieg Museum på Troldhaugen, holdt jentekoret Kalliope en flott minikonsert. Deretter fulgte tenningen av Bergens største julegran, som i tillegg hadde fått dobbelt så mange lys som i fjor.

Styreleder i Råstølen Velforening, Odd Arne Larsen, avsluttet arrangementet ved å lede alle fremmøtte inn på den stemningsfulle lysvandringen gjennom Siljustølskogen. Og heldigvis for de mange små som var med, fikk man også et glimt av nissen – denne gangen også hjulpet av mange flotte nissebarn som sang julesanger.

En stor takk til alle som har bidratt i planlegging og gjennomføring av arrangementet. Takk også til alle fremmøtte som bidro til å gjøre arrangementet til en stor suksess.

Vi satser på ny julegrantenning på Siljustøl om et år, og tar gjerne i mot tilbakemeldinger på arrangementet på epost styre@rastolenvel.no (styre null@null rastolenvel NULL.no)

Styret i Råstølen Velforening benytter anledningen til å ønske alle våre medlemmer en riktig god julog et godt nytt år.

PS! Les også om arrangementet i flott artikkel i BA (http://www NULL.ba NULL.no/hvaskjeribergen/article6385448 NULL.ece).

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1144&title=Julegranen+ble+tent+p%C3%A5+Siljust%C3%B8l&summary=I+%C3%A5r+som+i+fjor+ble+det+arrangert+f%C3%B8rjulsfest+p%C3%A5+Siljust%C3%B8l%3B+l%C3%B8rdag+8 NULL.desember NULL.+Arrangementet+ble+f%C3%B8rste+gang+arrangert+i+fjor+etter+initiativ+fra+R%C3%A5st%C3%B8len+Velforening%2C+og+i+godt+samarbeid+med+Siljust%C3%B8l+Museum+og+Siljust%C3%B8ls+venner NULL.+Barna+fikk+Lucia-lys+ved+ankomst%2C+noe+som+sammen+med+fakler+langs+ankomstveien+)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1144)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1144&text=Julegranen+ble+tent+p%C3%A5+Siljust%C3%B8l+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *