Julepresanger til nærområdet

Som sikkert noen har registrert er det kommen opp noen lysende ‘kloder’ i nærområdet vårt.

Dette er en julepresang fra Bergen Tomteselskap. Bergen Tomteselskap har i samarbeid med kunstneren Finn Eirik Modahl, skaperen av ‘Sol’, fullført det internasjonalt anerkjente kunstverket ‘Sol’.

 

Til sammen fem områder på Råstølen har nå fått sin lysende klode som symboliserer stedet. Klodene er videreføringen av ‘Sol’, og klodene er faste punkter som leder folk på rett vei. Fargekodene på klodene er knyttet til Gøthes fargesirkel, som klodene er plassert ut i forhold til. Blandes fargene av klodene blir de hvite som lyset i ‘Sol’.

Råstølen Velforening ønsker å takke Bergen Tomteselskap, Finn Eirik Modahl og de sameiene/velforeningene som på ulike måter har bidratt til denne berikelsen av nærområdet vårt.

Vi oppfordrer alle beboere til å benytte anledningen til strekke på bena og oppsøke de ulike klodene for å se de på nært hold.

Samtidig benytter vi anledningen til å ønske alle våre medlemmer en god jul og et godt nytt år!

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1157&title=Julepresanger+til+n%C3%A6romr%C3%A5det&summary=Som+sikkert+noen+har+registrert+er+det+kommen+opp+noen+lysende+%27kloder%27+i+n%C3%A6romr%C3%A5det+v%C3%A5rt NULL.%0D%0A%0D%0ADette+er+en+julepresang+fra+Bergen+Tomteselskap NULL.+Bergen+Tomteselskap+har+i+samarbeid+med+kunstneren+Finn+Eirik+Modahl%2C+skaperen+av+%27Sol%27%2C+fullf%C3%B8rt+det+internasjonalt+anerkjente+kunstverket+%27Sol%27 NULL.%0D%0A%0D%0A%0D%0A%0D%0A%26nbsp%3B%0D%0A%0D%0ATil+samme)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1157)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1157&text=Julepresanger+til+n%C3%A6romr%C3%A5det+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *