Trassalder? Kommunikasjon og konflikthåndtering for småbarnsforeldre

Interessegruppen ”Ung i Råstølen” har den glede av å invitere våre medlemmer til gratis temakveld. Foredragsholder er Line Slettemyr.

line-slettemyr

Line Slettemyr : Barnevernspedagog og familieterapeut
Line er utdannet barnevernspedagog og familieterapeut og har videreutdanning innen spedbarn, rusproblematikk / avhengighetsproblematikk i tillegg til studium i ungdomssosiologi samt narrativ terapi. Hun har arbeidet med veileding av fosterhjem og har erfaring fra arbeid med atferdsproblematikk. De siste årene har hun jobbet som familieveileder.

Arbeidsgruppen ”Ung i Råstølen” har den glede av å invitere våre medlemmer til gratis temakveld.

Innhold
Foreldre og barn relasjonen blir hardt prøvet i ulike utviklingsperioder. Hvordan hjelpe barnet til god utvikling i vanskelige perioder. Foredrag om hva som skaper vekst og utvikling i foreldre og barns samspill, og hvordan dette også kan styrke barns selvfølelse.

Målgruppe
Alle foreldre som ønsker tips til å håndtere ulike situasjoner på en best mulig måte.

Tid: Onsdag 17. april kl. 2000-2200
Sted: Kvernslåtten barnehage
Pris: 0,-

Påmelding
Send en mail til styre@rastolenvel.no (styre null@null rastolenvel NULL.no) merket med “Temakveld” der du skriver navn og mobilnr. på dem som ønsker å delta.

Merk: Vi har begrenset antall plasser slik at vi følger førstemann-til-mølla prinsippet.

Mvh
Interessegruppen ”Ung i Råstølen”
Råstølen velforening

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1196&title=Trassalder%3F+Kommunikasjon+og+konflikth%C3%A5ndtering+for+sm%C3%A5barnsforeldre&summary=Interessegruppen+%E2%80%9DUng+i+R%C3%A5st%C3%B8len%E2%80%9D+har+den+glede+av+%C3%A5+invitere+v%C3%A5re+medlemmer+til+gratis+temakveld NULL.+Foredragsholder+er+Line+Slettemyr NULL.%0D%0A%0D%0A%0D%0A%0D%0A%5Bcaption+id%3D%22attachment_1198%22+align%3D%22alignright%22+width%3D%22170%22%5D+Line+Slettemyr+%3A+Barnevernspedagog+og+familieterapeutLine+er+utdannet+barnevernspedagog+og+familieterapeut+og)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1196)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1196&text=Trassalder%3F+Kommunikasjon+og+konflikth%C3%A5ndtering+for+sm%C3%A5barnsforeldre+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *