Vellykket temakveld: Trass

17. april ble den 4. temakvelden i regi av interessegruppen ”Ung i Råstølen” gjennomført. Foredragholder Line Slettemyr holdt et foredrag om trass og hvordan håndtere samspillet mellom foreldre og barn.

25 hadde møtt frem for å få gode råd og tips om hvordan man skal håndtere ulike situasjoner som går på barns trass. Det kom opp mange gode spørsmål og diskusjoner undervegs og det var tydelig at dette var et tema man ikke kunne snakke nok om.

En av de fremmøtte på temakvelden var Monika Pedersen Oppedal (bildet). ”Takker for flott foredrag om eit viktig tema, som er nyttig for alle foreldre”, sier hun.

”Eg vil oppfordre alle til å komme på desse temakveldane. Vi er privilegerte som har ein så engasjert velforeining som gjev oss moglegheit for informasjon og auka kunnskap om aktuelle tema.  I tillegg er dette ein kjekk måte å treffe nye og gamle naboar på! Eg tenker dette er med på å styrke tryggleik og trivsel i oppvekstmiljøet. Det handlar om ørebygging,  det å engasjere seg. Eg ser fram til neste temakveld!”, avslutter Monika.

Det oppfordres til å komme med forslag til nytt tema neste temakveld, som planlegges gjennomført en gang i oktober. Forslag kan enten sendes til styre@rastolenvel.no (styre null@null rastolenvel NULL.no), legges inn på http://www.facebook.com/rastolenvel eller nederst på denne siden/artikkelen.

 

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1210&title=Vellykket+temakveld%3A+Trass&summary=17 NULL.+april+ble+den+4 NULL.+temakvelden+i+regi+av+interessegruppen+%E2%80%9DUng+i+R%C3%A5st%C3%B8len%E2%80%9D+gjennomf%C3%B8rt NULL.+Foredragholder+Line+Slettemyr+holdt+et+foredrag+om+trass+og+hvordan+h%C3%A5ndtere+samspillet+mellom+foreldre+og+barn NULL.%0D%0A%0D%0A%0D%0A%0D%0A25+hadde+m%C3%B8tt+frem+for+%C3%A5+f%C3%A5+gode+r%C3%A5d+og+tips+om+hvordan+man+skal+h%C3%A5ndtere+ulike+situasjoner+som+g)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1210)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F1210&text=Vellykket+temakveld%3A+Trass+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *