Informasjonsmøte på Skeie skole

Den 21. juni ble det holdt informasjonsmøte om Råstølen Velforening på Skeie skole. Det møtte representanter fra de forskjellige velforeningene i området, samt en rekke andre engasjerte beboere. I tillegg møtte bydelsstyreleder for Ytrebygda, Stig Hammersland.

Deltakerne fikk en grundig gjennomgang av velforeningens historie og virke, samt dens planer for fremtiden.

Til slutt var ordet fritt og en rekke saker ble diskutert, blant annet områdets barnehagedekning, kollektivtilbud, bruk av ledige tomter i området og den kommende skolebruksplanen som skal presenteres 30.august.

Råstølen Velforening ønsker at alle velforeninger/sameier/borettslag i området skal melde seg inn som medlem i Råstølen Velforening. Vi har satt en frist for tilbakemelding om medlemskap 1. oktober, men oppfordrer alle til å gi tilbakemelding asap/snarest dersom det er mulig. Tanken bak datoen for denne fristen er at de enkelte velforeninger/sameier/borettslag skal kunne ha tid til å ta stilling til medlemsskapet, og om nødvendig ha mulighet til å gjennomføre en generalforsamling innen fristen. Som nevnt på gårsdagens møtet stiller vi gjerne opp på de enkeltes generalforsamlinger for å svare på eventuelle spørsmål, og vi oppfordrer alle til å ta kontakt dersom dere lurer på noe underveis.

Vi planlegger Generalforsamling i Råstølen Velforening i uke 40 (høstferien er i uke 41).

Ellers ønsker vi å komme i kontakt med flere engasjerte personer som ønsker seg inn i styret, eller som er interessert i å bidra i en av arbeidsgruppene.

Innkalling

Presentasjon fra møtet

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F122&title=Informasjonsm%C3%B8te+p%C3%A5+Skeie+skole&summary=Den+21 NULL.+juni+ble+det+holdt+informasjonsm%C3%B8te+om+R%C3%A5st%C3%B8len+Velforening+p%C3%A5+Skeie+skole NULL.+Det+m%C3%B8tte+representanter+fra+de+forskjellige+velforeningene+i+omr%C3%A5det%2C+samt+en+rekke+andre+engasjerte+beboere NULL.+I+tillegg+m%C3%B8tte+bydelsstyreleder+for+Ytrebygda%2C+Stig+Hammersland NULL.%0D%0A%0D%0ADeltakerne+fikk+en+grundig+gjennomgang+av+velfore)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F122)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F122&text=Informasjonsm%C3%B8te+p%C3%A5+Skeie+skole+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Info fra styret. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *