Kommunevalget 12. september – det er viktig å engasjere seg

Råstølen Velforening har de siste årene virkelig sett i praksis betydningen av å ha engasjerte lokalpolitikere. Byrådsavdelingens innstilling i skolebruksplanen angående Tunesflaten ble endret gjennom innsatsen til Råstølen Velforening og tre engasjerte lokale politikere som hadde interesse for og tid til å sette seg inn i saken.

Råstølen området er lovet volleyballhall og ballbinge i løpet av 2012. Dette er et resultat av arbeidet Råstølen Velforening har gjort sammen med politikere som brenner for Ytrebygda bydel.

Vi oppfordrer derfor på det sterkeste alle våre medlemmer til å stemme ved kommunevalget 12. september, det er gjennom å avgi stemme vi kan påvirke fremtiden i vår bydel.

Råstølen Velforening er en partipolitisk uavhengig organisasjon, og vi ønsker ikke å påvirke hvilket parti noen skal stemme på. Det som imidlertid er viktig er å være klar over at de viktigste støttespillerne våre i de politiske prosessene vi har vært gjennom det siste året er Robert Monsen (Høyre), Stig Hammersland (Arbeiderpartiet) og Ragnhild Stoltz Nilsen (Høyre). Disse tre har satt seg inn i utfordringene vår bydel står ovenfor, og har vært viktige bidragsytere for Råstølen Velforening sitt arbeid for nærmiljøet vårt. Uavhengig av hvilket parti en stemmer på, kan en på valgdagen gi en stemme til disse tre personene. Det kan en enten gjøre ved å gi de en ekstrastemme (dersom en stemmer på deres parti) eller ved å føre de opp som såkalte slengere på listen til det partiet en stemmer på. En slenger er å skrive navn og parti på person i et annet parti til høyre på din stemmeseddel. Da vil han også få en personstemme. Gjennom denne lille handlingen er du med å øke sannsynligheten for at disse kommer med i Bystyret, og det vil igjen styrke sjansene for at Ytrebygda bydel blir hørt i viktige saker.

Godt valg!

 • facebook Anbefal på Facebook
 • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F755&title=Kommunevalget+12 NULL.+september+%E2%80%93+det+er+viktig+%C3%A5+engasjere+seg&summary=R%C3%A5st%C3%B8len+Velforening+har+de+siste+%C3%A5rene+virkelig+sett+i+praksis+betydningen+av+%C3%A5+ha+engasjerte+lokalpolitikere NULL.+Byr%C3%A5dsavdelingens+innstilling+i+skolebruksplanen+ang%C3%A5ende+Tunesflaten+ble+endret+gjennom+innsatsen+til+R%C3%A5st%C3%B8len+Velforening+og+tre+engasjerte+lokale+politikere+som+hadde+interesse+for+og+tid+til+%C3%A5+se)
 • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F755)
 • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F755&text=Kommunevalget+12 NULL.+september+%E2%80%93+det+er+viktig+%C3%A5+engasjere+seg+-+)
 • print Skriv ut innlegg
 • bookmark Legg til side i favoritter
 • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Kommunevalget 12. september – det er viktig å engasjere seg

 1. Marit Landgraff Hansen sier:

  Prinsipielt er det ikke bra at en Velforening blander sammen politikk og formålet med Velforeningen. Hvis poltiske meninger skal ytres på vegne av Velforeningen, bør de benytte fora for politisk debatt.

  • Odd Arne Larsen sier:

   Styret i Råstølen Velforening har vært bevisste faren for at noen vil kommentere artikkelen, men vi føler at vi har vært helt klare på at vi ikke har gitt noen politiske anbefalinger og meninger på våre hjemmesider.

   Nærområdet vårt har oppnådd mye på kort tid, og det hadde ikke hendt uten innsatsen til nevnte personer. Vi føler derfor at det er helt greit å navngi disse personene, siden de representerer ulike partier, uten å gi noen partipolitiske anbefalinger. Vi oppfordrer folk til å bruke stemmeretten sin, og det er viktig!

   Vi setter pris på innspillet, da dette viser et kjærkommet engasjement for nærområdet vårt.

   Mvh
   Odd Arne Larsen på vegne av Råstølen Velforening

 2. Christoffer Smørås sier:

  Jeg synes det er viktig, og bra at velforeningen belyser de støttespillere som finnes i et ellers kaotisk politisk marked.

 3. Marit Landgraff Hansen sier:

  Etter å ha lest partiprogrammet til alle partiene sitter jeg ikke med samme inntrykk som dere. Jeg mener det er andre partier som viser vilje til å kjempe mer for vårt lokalsamfunn enn det Høyre gjør. Som prinsipp synes jeg at Velforenigen ikke skal fremme politiske partier. Isåfall bør dere ta en gjennomgang på alle partier. Godt valg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *