Ung i Råstølen arrangerer foredrag om ungdom og rus onsdag 12. oktober

Arbeidsgruppen Ung i Råstølen har den glede av å invitere våre medlemmer til gratis foredrag til foreldre om ungdom og rus. Dette er et relevant tema selv for de av oss som ikke har barn i den “rette alderen”.

Øystein Samsonsen fra Norsk Narkotikapolitiforening har lang og bred erfaring innen fagfeltet. Han vil i foredraget ta for seg situasjonen i Fana/Ytrebygda generelt, hvilke problemområder som finnes, nye utfordringer og lignende.

Samsonsen vil legge særlig vekt på to ulike rusmidler blant ungdom, cannabis og GHB/GBL. Han vil gå inn på typiske tegn- og symptomer på bruk, hva vi som foreldre bør se etter osv.

Tid: Onsdag 12. oktober kl. 2000-2200
Sted: Kvernslåtten barnehage
Pris: 0,-

Påmelding
Send en mail til styre@rastolenvel.no (styre null@null rastolenvel NULL.no) merket med “Påmelding til foredrag” der du skriver navn og mobilnr. på dem som ønsker delta.

Merk: vi har begrenset antall plasser slik at vi følger førstemann til mølla prinsippet. 🙂

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F774&title=Ung+i+R%C3%A5st%C3%B8len+arrangerer+foredrag+om+ungdom+og+rus+onsdag+12 NULL.+oktober&summary=%0D%0A%0D%0AArbeidsgruppen+Ung+i+R%C3%A5st%C3%B8len+har+den+glede+av+%C3%A5+invitere+v%C3%A5re+medlemmer+til+gratis+foredrag+til+foreldre+om+ungdom+og+rus NULL.+Dette+er+et+relevant+tema+selv+for+de+av+oss+som+ikke+har+barn+i+den+%22rette+alderen%22 NULL.%0D%0A%0D%0A%C3%98ystein+Samsonsen+fra+Norsk+Narkotikapolitiforening+har+lang+og+bred+erfaring+innen+fagfeltet NULL.+Han)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F774)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F774&text=Ung+i+R%C3%A5st%C3%B8len+arrangerer+foredrag+om+ungdom+og+rus+onsdag+12 NULL.+oktober+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *