Bekymringsmelding

Styret i Råstølen Velforening har fått en henvendelse med informasjon om at en person med mistenksom atferd er observert i Harald Sæverudsveg ved Vindharpevegen barnehage.  En del har hørt rykter om denne saken, og vi føler det derfor nødvendig å presisere fakta rundt denne episoden for alle beboerne.

Styret fant det riktig å ta kontakt med politiet om denne hendelsen, og fikk høre at de hadde sjekket ut saken. Basert på de undersøkelsene politiet gjorde fant de imidlertid ikke grunn til å gjøre noe videre med personen som var involvert.

Politiet har også tidligere tatt hånd om en sak med noen tilfeller av blotting i nærområdet vårt. Denne blotteren ble pågrepet av politiet, noe som også har stått i Fanaposten.

Det begynner nå å bli så mange episoder at styret vil sende ut en generell oppfordring til foreldre i området om å snakke med barna på generelt grunnlag om hvordan de skal oppføre seg ovenfor fremmede som tar kontakt.

Dersom noen har spørsmål rundt dette ta gjerne kontakt med leder i Råstølen Velforening, Odd Arne Larsen på telefon  93089291.

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F789&title=Bekymringsmelding&summary=Styret+i+R%C3%A5st%C3%B8len+Velforening+har+f%C3%A5tt+en+henvendelse%C2%A0med+informasjon+om+at+en+person+med+mistenksom+atferd+er+observert+i+Harald+S%C3%A6verudsveg+ved+Vindharpevegen+barnehage NULL.%C2%A0+En+del+har+h%C3%B8rt+rykter+om+denne+saken%2C+og+vi+f%C3%B8ler+det+derfor+n%C3%B8dvendig+%C3%A5+presisere+fakta+rundt+denne+episoden+for+alle+beboerne NULL.%0D%0A%0D%0AStyr)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F789)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F789&text=Bekymringsmelding+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *