Er du et engasjert friluftsmenneske?

Trives du med frisk luft i lungene fremfor sofaen en gang i blant? Liker du å bli kjent med naboene dine? Er du i tillegg med på at “vi har ikke mer moro enn vi skaper selv” – da bør du lese videre!

Råstølen Velforening ønsker å starte en interessegruppe for friluftsliv. Gruppen er tenkt som en uformell og uambisiøs gruppe som tar initiativ til og planlegger trivelige arrangement og hendelser under åpen himmel i området rundt Råstølen.

Ambisjonsnivået bestemmer vi selv
Vi skal ikke arrangere Bergen Marathon II eller utendørskonsert med 10.000 tilskuere. Men kanskje en grillfest, rebusløp for barna, felles trilletur for foreldre i fødselspermisjon eller noe annet gøy vi ikke har kommet på ennå.

Søker medlemmer
Men for å komme igang trenger vi medlemmer til gruppen – folk med gode ideer og litt tid å avse en gang i blant. Til gjengjeld er dere med på å skape et godt miljø i nærområdet og blir godt kjent med nye trivelige mennesker.

Ta kontakt
Råstølen Velforening håper med dette å få høre fra noen som er interesserte eller nysgjerrige på dette!

Er du interessert eller har du spørsmål, send en mail til styre@rastolenvel.no (styre null@null rastolenvel NULL.no) eller ring Trond Svanes (90 17 86 55) eller Odd Arne Larsen (93 08 92 91) for en helt uforpliktende prat.

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F996&title=Er+du+et+engasjert+friluftsmenneske%3F&summary=%0D%0A%0D%0ATrives+du+med+frisk+luft+i+lungene+fremfor+sofaen+en+gang+i+blant%3F+Liker+du+%C3%A5+bli+kjent+med+naboene+dine%3F+Er+du+i+tillegg+med+p%C3%A5+at+%22vi+har+ikke+mer+moro+enn+vi+skaper+selv%22+-+da+b%C3%B8r+du+lese+videre%21%0D%0A%0D%0AR%C3%A5st%C3%B8len+Velforening+%C3%B8nsker+%C3%A5+starte+en+interessegruppe+for+friluftsliv NULL.+Gruppen+er+tenkt+som+en+uformell+o)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F996)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F996&text=Er+du+et+engasjert+friluftsmenneske%3F+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *