TEMAKVELD: Barn og unges bruk av sosiale medier og nettbaserte spill

 

Temakveld: “Barn og unges bruk av sosiale medier og nettbaserte spill”

Arbeidsgruppen “Ung i Råstølen” uttalte allerede etter forrige temakveld at de planla ny temakveld ila mars i år. Etter ønske/innspill fra flere av våre medlemmer er vi glade for å kunne invitere alle til nytt foredrag onsdag 14. Mars hvor tema blir “Barn og unges bruk av sosiale medier og nettbaserte spill”. Vi får besøk av Barnevakten (www.barnevakten.no (http://www NULL.barnevakten NULL.no)) som har lang og bred erfaring med dette høyaktuelle tema.

Innhold

Det vil bli lagt vekt på nettvett og digital mobbing. Gleder og utfordringer knyttet til barn og unges bruk av sosiale medier og nettbaserte spill hvor det også er mye sosial aktivitet. Hva gjør vi om barna mobber andre eller selv blir mobbet på nett og mobil? Fakta og innblikk i de mest populære nettarenaene for barn i grunnskolen.
Gode råd og nyttige tips. Tid for samtale.

Målgruppe

Alle foreldre som har barn i skolealder eller som ønsker å vite mer om tema.

Sted

Rå barnehage (fellesrom Stjernekammeret)

Dato/Tid

Onsdag 14. Mars kl. 20-22

Pris

0,- (GRATIS)

Påmelding

Send mail til styre@rastolenvel.no
MERK! Husk å merk emnefelt med “Temakveld” og skriv navn og mobilnr. på dem som melder seg på. Da vi har begrenset antall plasser gjelder førstemann-til-mølla prinsippet.

 

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F904&title=TEMAKVELD%3A+Barn+og+unges+bruk+av+sosiale+medier+og+nettbaserte+spill&summary=%0D%0A%0D%0A%26nbsp%3B%0D%0A%0D%0ATemakveld%3A+%22Barn+og+unges+bruk+av+sosiale+medier+og+nettbaserte+spill%22%0D%0A%0D%0AArbeidsgruppen+%22Ung+i+R%C3%A5st%C3%B8len%22+uttalte+allerede+etter+forrige+temakveld+at+de+planla+ny+temakveld+ila+mars+i+%C3%A5r NULL.+Etter+%C3%B8nske%2Finnspill+fra+flere+av+v%C3%A5re+medlemmer+er+vi+glade+for+%C3%A5+kunne+invitere+alle+til+nytt+foredrag+onsdag+)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F904)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F904&text=TEMAKVELD%3A+Barn+og+unges+bruk+av+sosiale+medier+og+nettbaserte+spill+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *