Storstilt e-postaksjon fikk bystyrets oppmerksomhet

Beboerne på Råstølen arrangerte i går, koordinert av Råstølen Velforening, en storstilt e-postaksjon mot medlemmene i bystyret med formål å redde volleyballhall på Råstølen. En e-post som oppsummerte saken og oppfordret til bygging av volleyballhall nå, ble sendt til samtlige av bystyrets medlemmer av flere hundre beboere på Råstølen.

Oppfordringen til politikerne var å respektere det gjeldende bystyrevedtaket fra 2010 om å bygge volleyballhall på Råstøltomten, og ikke trenere saken ved å flytte den til Tunesflaten, en tomt som ikke vil være byggeklar før tidligst 2016.

Videre ble politikerne minnet om at byrådets innstilling om utvidelse av Skeie og Søråshøgda skole, samtidig som volleyballhallen utsettes, vil innebære at elevene på disse skolene ikke har noe sted å ha gym inntil hallen er ferdig. Forslaget inneholder altså en vesentlig logisk brist.

Se e-posten i sin helhet her.

En virkningsfull kampanje

Styret i Råstølen Velforening har hatt utstrakt dialog med politikerne i løpet av aksjonen, og vi har fått klare tilbakemeldinger på at dette har vært en av de best gjennomførte og mest virkningsfulle kampanjene de har opplevd. Det ser vi også på dekningen i media:

E-postbomber bystyret (Bergens Tidende) (http://www NULL.bt NULL.no/nyheter/lokalt/E-postbomber-bystyret-2673407 NULL.html# NULL.T2cdw9WV0fw)

Saken vi alle kjemper for er nå virkelig blitt lagt merke til, og det blir lettere for oss i styret å holde de avgjørende deputasjonene på gruppemøtene på onsdag og torsdag denne uken. (Det er på disse møtene de ulike partiene bestemmer seg for hva de skal stemme for i saken om volleyballhallen på Råstølen, når saken blir behandlet på Bystyremøtet mandag 26 mars.)  Nå har politikerne merket det store engasjementet som er i området her oppe, og det er meget viktig!

Råstølen Velforening har derfor valgt å avlyse resten av den koordinerte aksjonen.

Hjertelig takk for engasjementet til alle som deltok! I går gjorde vi alle virkelig en forskjell!!

  • facebook Anbefal på Facebook
  • linkedin Del via Linkedin (http://www NULL.linkedin NULL.com/shareArticle?mini=true&url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F927&title=Storstilt+e-postaksjon+fikk+bystyrets+oppmerksomhet&summary=%0D%0A%0D%0ABeboerne+p%C3%A5+R%C3%A5st%C3%B8len+arrangerte+i+g%C3%A5r%2C+koordinert+av+R%C3%A5st%C3%B8len+Velforening%2C+en+storstilt+e-postaksjon+mot+medlemmene+i+bystyret+med+form%C3%A5l+%C3%A5+redde+volleyballhall+p%C3%A5+R%C3%A5st%C3%B8len NULL.+En+e-post+som+oppsummerte+saken+og+oppfordret+til+bygging+av+volleyballhall+n%C3%A5%2C+ble+sendt+til+samtlige+av+bystyrets+medlemmer+av+f)
  • myspace Del via MySpace (http://www NULL.myspace NULL.com/Modules/PostTo/Pages/?u=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F927)
  • twitter Del på Twitter (http://twitter NULL.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww NULL.rastolenvel NULL.no%2Farchives%2F927&text=Storstilt+e-postaksjon+fikk+bystyrets+oppmerksomhet+-+)
  • print Skriv ut innlegg
  • bookmark Legg til side i favoritter
  • email Tips en venn via email
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *